ASSOCIACIÓ SÒL VIU

ASSOCIACIÓ SÒL VIU

Projecte que naix al 2009 d’un xicotet grup de productors de l’Horta Nord i on pots trobar verdures, hortalisses, oli i deshidratats, tots seguint la reglamentació d’Agricultura ecològica.

A més, és un projecte solidari i de recolzament social perquè treballen amb col·lectius en risc d’exclusió social: immigrants subsharians i gent sense sostre. Des de maig del 2015 dinamitzem junt a la Fundació Cedat i persones amb diversitat funcional un projecte de facilitació del producte ecològic de l’Horta de València a la comunitat universitària. Sòl Viu va iniciar el 2017 junt amb la Regidoria d’Agricultura de Meliana la creació del Mercat de la Terra de Roca. A la parada del mercat, trobaràs María José i Paco que són part de l’equip voluntari de la venda directa als mercats.

 

Publicado el:2020 Mercat de la Terra de Roca