TEMPERANCIA COLMENAS

TEMPERANCIA COLMENAS

Diego Bour va descobrir l’apicultura urbana a París l’any 2009 i posteriorment es va traslladar a València des d’on continua practicant aquesta tècnica i treballant perquè sigui possible l’aprovació d’una ordenança municipal per a legalitzar l’apicultura urbana en tots els barris de la ciutat. És fundador de l’Associació d’Apicultura Urbana de València (AVAU), des d’on gestiona i cuida ruscos urbans en el barri del Cabanyal i al Jardí Botànic.

El seu projecte professional es diu Temperancia Colmenas, i ven productes de les seues colmenes: vores de cera, pol·len fresc, pròpoli, cera, i la seva especialitat, bescuit dolç “pa d’espècies” fet amb mel de romaní, farina i una característica mescla d’espècies.

Publicado el:2020 Mercat de la Terra de Roca